Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8920
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВдовенко, Олена Іванівна-
dc.date.accessioned2023-04-10T09:47:13Z-
dc.date.available2023-04-10T09:47:13Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationВдовенко О. І. Креативність як складова підготовки конкурентоспроможного робітника харчової промисловості. Науковий часопис: збірник наукових праць, Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Київ : Видавництво НПУ імені М. П. Драгоманова, 2015. Вип. 52. Серія : Педагогічні науки: реалії та перспективи. С. 57-63.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8920-
dc.description.abstractУ статті розкривається сутність понять креативність та конкурентоспроможність. Визначається значення формування креативності у процесі підготовки конкурентоспроможних робітників харчової промисловості в умовах професійно-технічних навчальних закладів. Проаналізовані концепції провідних вітчизняних та зарубіжних вчених, які досліджували проблему підготовки конкурентоспроможного робітника.en_US
dc.publisherНауковий часопис: збірник наукових праць, Національного педагогічного університету імені М. П. Драгомановаen_US
dc.subjectкреативністьen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectхарчова промисловістьen_US
dc.subjectкваліфіковані робітникиen_US
dc.titleКреативність як складова підготовки конкурентоспроможного робітника харчової промисловостіen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.