Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8920
Назва: Креативність як складова підготовки конкурентоспроможного робітника харчової промисловості
Автори: Вдовенко, Олена Іванівна
Ключові слова: креативність
конкурентоспроможність
харчова промисловість
кваліфіковані робітники
Дата публікації: 2015
Видавництво: Науковий часопис: збірник наукових праць, Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Бібліографічний опис: Вдовенко О. І. Креативність як складова підготовки конкурентоспроможного робітника харчової промисловості. Науковий часопис: збірник наукових праць, Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Київ : Видавництво НПУ імені М. П. Драгоманова, 2015. Вип. 52. Серія : Педагогічні науки: реалії та перспективи. С. 57-63.
Короткий огляд (реферат): У статті розкривається сутність понять креативність та конкурентоспроможність. Визначається значення формування креативності у процесі підготовки конкурентоспроможних робітників харчової промисловості в умовах професійно-технічних навчальних закладів. Проаналізовані концепції провідних вітчизняних та зарубіжних вчених, які досліджували проблему підготовки конкурентоспроможного робітника.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8920
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.