Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8817Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Пшенична, Тетяна Миколаївна | - | 
| dc.date.accessioned | 2023-03-01T10:17:11Z | - | 
| dc.date.available | 2023-03-01T10:17:11Z | - | 
| dc.date.issued | 2012 | - | 
| dc.identifier.citation | Пшенична Т.М. Гармонізація управління якості і безпеки молочної продукції до світових вимог. Вісник Дніпропетровського університету. Серія: Економіка. 2012. № 6/4. С. 207-213. | en_US | 
| dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8817 | - | 
| dc.description.abstract | У статті розглянуто стан та тенденції розвитку ринку молока та молокопродуктів, а також можливість адаптації товаровиробників до міжнародних вимог та вимог ЄС, щодо якості молока та молочної продукції. Узагальнено можливі шляхи підвищення конкурентоспроможності товаровиробників молочної галузі, як на внутрішньому ринку так і можливість освоєння міжнародних ринків. | en_US | 
| dc.publisher | Вісник Дніпропетровського університету | en_US | 
| dc.subject | молоко | en_US | 
| dc.subject | молочні продукти | en_US | 
| dc.subject | конкурентоспроможність | en_US | 
| dc.subject | якість | en_US | 
| dc.title | Гармонізація управління якості і безпеки молочної продукції до світових вимог | en_US | 
| dc.type | Article | en_US | 
| Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Гармонізація управління якості і безпеки молочної продукції до світових вимог.pdf | 173,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

