Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8817
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПшенична, Тетяна Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-03-01T10:17:11Z-
dc.date.available2023-03-01T10:17:11Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПшенична Т.М. Гармонізація управління якості і безпеки молочної продукції до світових вимог. Вісник Дніпропетровського університету. Серія: Економіка. 2012. № 6/4. С. 207-213.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8817-
dc.description.abstractУ статті розглянуто стан та тенденції розвитку ринку молока та молокопродуктів, а також можливість адаптації товаровиробників до міжнародних вимог та вимог ЄС, щодо якості молока та молочної продукції. Узагальнено можливі шляхи підвищення конкурентоспроможності товаровиробників молочної галузі, як на внутрішньому ринку так і можливість освоєння міжнародних ринків.en_US
dc.publisherВісник Дніпропетровського університетуen_US
dc.subjectмолокоen_US
dc.subjectмолочні продуктиen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectякістьen_US
dc.titleГармонізація управління якості і безпеки молочної продукції до світових вимогen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.