Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8817| Назва: | Гармонізація управління якості і безпеки молочної продукції до світових вимог | 
| Автори: | Пшенична, Тетяна Миколаївна | 
| Ключові слова: | молоко молочні продукти конкурентоспроможність якість | 
| Дата публікації: | 2012 | 
| Видавництво: | Вісник Дніпропетровського університету | 
| Бібліографічний опис: | Пшенична Т.М. Гармонізація управління якості і безпеки молочної продукції до світових вимог. Вісник Дніпропетровського університету. Серія: Економіка. 2012. № 6/4. С. 207-213. | 
| Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто стан та тенденції розвитку ринку молока та молокопродуктів, а також можливість адаптації товаровиробників до міжнародних вимог та вимог ЄС, щодо якості молока та молочної продукції. Узагальнено можливі шляхи підвищення конкурентоспроможності товаровиробників молочної галузі, як на внутрішньому ринку так і можливість освоєння міжнародних ринків. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8817 | 
| Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Гармонізація управління якості і безпеки молочної продукції до світових вимог.pdf | 173,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

