Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8815
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пшенична, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Кирилюк, Ю. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-01T10:08:51Z | - |
dc.date.available | 2023-03-01T10:08:51Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Пшенична Т.М., Кирилюк Ю.В. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення імплементації економічної частини угоди про асоціацію України з ЄС. Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія: Економіка і менеджмент. Збірник наукових праць. Одеса, 2015. Вип. 11. С. 146-149. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8815 | - |
dc.description.abstract | У статті розглядаються питання регулювання безпеки харчових продуктів. Виявлено ключові завдання управління якістю харчових продуктів та запропоновано шляхи удосконалення напрямків виробництва продуктів харчування в умовах імплементації економічної частини Угоди про асоціацію України з ЄС. | en_US |
dc.publisher | Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету | en_US |
dc.subject | якість | en_US |
dc.subject | управління якістю продукції | en_US |
dc.subject | безпечність харчових продуктів | en_US |
dc.subject | HACCP | en_US |
dc.subject | Угода про асоціацію України з ЄС | en_US |
dc.title | Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення імплементації економічної частини угоди про асоціацію України з ЄС | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення імплементації економічної частини угоди про асоціацію України з ЄС.pdf | 281.98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.