Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8680
Назва: Важливість харчування людей похилого віку для підтримання стану здоров’я
Автори: Демченко, Катерина Олексіївна
Ключові слова: харчування
люди похилого віку
Дата публікації: 2022
Видавництво: Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : збірник тез
Бібліографічний опис: Демченко К. О. Важливість харчування людей похилого віку для підтримання стану здоров’я. Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю студентів, аспірантів і молодих учених. Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2022. C. 29-31
Короткий огляд (реферат): З’ясовано, що з віком в організмі відбуваються необоротні процеси старіння, і тому важливо полегшувати функціонування систем органів. Харчування людей похилого віку повинно бути помірним але різноманітним. Потрібно знизити кількість тваринних жирів. У раціон літніх людей корисно вводити білки (сир, курячі яйця), необхідно вживати більше овочів і фруктів, кисломолочних продуктів зі зниженою жирністю (кефір). Страви повинні легко перетравлюватися та засвоюватися. Правильне харчування – це один з ключових моментів, який разом з вчасним лікуванням, допоможе підтримати життєдіяльність організму та подовжити життя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8680
Розташовується у зібраннях:Природничо-математичний факультет



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.