Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8331
Назва: Контроль вмісту мікотоксинів у продуктах харчування та кормах
Автори: Полотнянко, Лідія Віталіївна
Ключові слова: мікотоксини
цвілі
корми
харчові продукти
Дата публікації: 2022
Видавництво: Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф.; Полтава
Бібліографічний опис: Полотнянко Л. В. Контроль вмісту мікотоксинів у продуктах харчування та кормах. Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф./ за заг. ред.. проф. С.І. Дубініна. Полтава, 2022. С. 85-88.
Короткий огляд (реферат): У статті описано результати вивчення шляхів переходу мікотоксинів і їх метаболітів від тварин до людини в харчовому ланцюгу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8331
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Контроль вмісту мікотоксинів у продуктах харчування та кормах.pdf150.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.