Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8331| Назва: | Контроль вмісту мікотоксинів у продуктах харчування та кормах | 
| Автори: | Полотнянко, Лідія Віталіївна | 
| Ключові слова: | мікотоксини цвілі корми харчові продукти  | 
| Дата публікації: | 2022 | 
| Видавництво: | Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф.; Полтава | 
| Бібліографічний опис: | Полотнянко Л. В. Контроль вмісту мікотоксинів у продуктах харчування та кормах. Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф./ за заг. ред.. проф. С.І. Дубініна. Полтава, 2022. С. 85-88. | 
| Короткий огляд (реферат): | У статті описано результати вивчення шляхів переходу мікотоксинів і їх метаболітів від тварин до людини в харчовому ланцюгу. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8331 | 
| Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Контроль вмісту мікотоксинів у продуктах харчування та кормах.pdf | 150,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.