Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8250
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorZelena, L.-
dc.contributor.authorTkachuk, N.-
dc.contributor.authorТкачук (Смикун), Наталія Василівна-
dc.date.accessioned2022-12-02T12:05:08Z-
dc.date.available2022-12-02T12:05:08Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationZelena L., Tkachuk N. Evaluation of some microorganism groups in the dairy products of industrial and home-made production. International Conference on Biological Research and Applied Science - IBRAS 2022. Challenges of Microbiology in 21st Century (January 12, 2022, Karachi, Pakistan). P. 195-196. DOI: 10.37962/IBRAS/2022/195-196en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8250-
dc.description.abstractFermented foods play an important role in human daily lives. Among them the dairy products are the most popular. Growing amount of researches aredevoted to the assessment of the effects of the dairy products on human health. Lactic acid bacteria are the main group of microorganisms used to produce fermented milk products. The present study demonstrated the results of the microbiological analysis ofindustrial and home madedairy products and quantitative evaluation of enterococci content in them. The results revealed that microbiome of both, industrial and home-made products, consisted ofbacteria and fungi; the highest amount of enterococci was detected in feta cheese, the lowest – in milk.en_US
dc.publisherInternational Conference on Biological Research and Applied Science - IBRAS 2022en_US
dc.subjectdairy productsen_US
dc.subjectenterococcien_US
dc.subjectlactic acid bacteriaen_US
dc.subjectqPCRen_US
dc.titleEvaluation of some microorganism groups in the dairy products of industrial and home-made productionen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Evaluation of some microorganism groups in the dairy products of industrial and home-made production.pdf197.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.