Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8162
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГрубинко, В. В.-
dc.contributor.authorТретяк, Олександр Петрович-
dc.contributor.authorКурмакова, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorЖиденко, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorЯвоненко, А. Ф.-
dc.date.accessioned2022-09-28T07:21:42Z-
dc.date.available2022-09-28T07:21:42Z-
dc.date.issued1989-
dc.identifier.citationГрубинко В. В., Третяк А. П., Курмакова И. Н., Жиденко А. А., Явоненко А.Ф. Ферментативная ассимиляция аммония микрофлорой кишечника карпа. VII съезд Укр. м/б об-ва : тез. докл. Черновцы-Киев : Б. и., 1989. Ч. 1. С. 51.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8162-
dc.description.abstractЗдатність ферментативного синтезу амінокислот (глутамату і аспартату) та їх амідів (глутаміну і аспарагіну) мікроорганізмами кишечника коропа дозволяє розглядати їх як потенційних постачальників азоту для процесів біосинтезу азотвмісних речовин у коропових риб.en_US
dc.publisherЧерновцы-Киевen_US
dc.subjectкоропen_US
dc.subjectмікроорганізми кишечникаen_US
dc.subjectсинтезen_US
dc.subjectамінокислоти (глутамат, аспартат)en_US
dc.subjectїх амідиen_US
dc.titleФерментативная ассимиляция аммония микрофлорой кишечника карпаen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.