Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8162
Назва: Ферментативная ассимиляция аммония микрофлорой кишечника карпа
Автори: Грубинко, В. В.
Третяк, Олександр Петрович
Курмакова, Ірина Миколаївна
Жиденко, Алла Олександрівна
Явоненко, А. Ф.
Ключові слова: короп
мікроорганізми кишечника
синтез
амінокислоти (глутамат, аспартат)
їх аміди
Дата публікації: 1989
Видавництво: Черновцы-Киев
Бібліографічний опис: Грубинко В. В., Третяк А. П., Курмакова И. Н., Жиденко А. А., Явоненко А.Ф. Ферментативная ассимиляция аммония микрофлорой кишечника карпа. VII съезд Укр. м/б об-ва : тез. докл. Черновцы-Киев : Б. и., 1989. Ч. 1. С. 51.
Короткий огляд (реферат): Здатність ферментативного синтезу амінокислот (глутамату і аспартату) та їх амідів (глутаміну і аспарагіну) мікроорганізмами кишечника коропа дозволяє розглядати їх як потенційних постачальників азоту для процесів біосинтезу азотвмісних речовин у коропових риб.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8162
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.