Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7976
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯвоненко, А. Ф.-
dc.contributor.authorЯковенко, Б. В.-
dc.contributor.authorГрубинко, В. В.-
dc.contributor.authorЖиденко, Алла Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-08-12T17:27:45Z-
dc.date.available2022-08-12T17:27:45Z-
dc.date.issued1988-
dc.identifier.citationЯвоненко А. Ф., Яковенко Б. В., Грубинко В. В., Жиденко А. А. Особенности функционирования ферментативных путей образования энергии у карповых рыб в условиях зимовки. Экол. энерг. животн.: тез. докл. Всесоюз. Совещ,, Суздаль, 31 окт.-З нояб. 1988 г. Пущино : Акад. наук СССР, 1988. С. 214-216.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7976-
dc.description.abstractУтворення енергії в умовах зимового голодування у коропових риб здійснюється за рахунок ендогенних субстратів. Найбільш важливими серед них, особливо на останніх стадіях голодування, являються вільні і пов'язані амінокислоти м'язів. При низькому вмісті в цей період таких енергетичних субстратів, як амінокислоти і резервні білки і слабкому використанні вуглеводів і ліпідів можливе виникнення екстремальних енергодефіцитних станів, що може бути причиною їх загибелі.en_US
dc.publisherПущино : Акад. наук СССРen_US
dc.subjectкоропиen_US
dc.subjectенергетичні субстратиen_US
dc.subjectвільні і пов'язані амінокислоти м'язівen_US
dc.subjectзагибельen_US
dc.subjectзимівляen_US
dc.titleОсобенности функционирования ферментативных путей образования энергии у карповых рыб в условиях зимовкиen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Особенности функционирования ферментативных путей.pdf192.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.