Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7947
Назва: Вплив температури на вміст гліцину в окремих органах коропа
Автори: Яковенко, Б.В.
Жиденко, Алла Олександрівна
Явоненко, О.Ф.
Ключові слова: температура
гліцин
короп
м’язи
амінокислота
Дата публікації: 1987
Видавництво: Київ
Бібліографічний опис: Яковенко Б.В., Жиденко А.О., Явоненко О.Ф. Вплив температури на вміст гліцину в окремих органах коропа. V Укр. біохім. з'їзд: тез. доп., Івано-Франківськ, вер. 1987р. Київ, 1987. Ч. 2. С. 324-325.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що в осінний період у м’язовій тканині коропових риб накопичується значна кількість гліцину. Виявлено також, що в цей період у водоймищах підвищується концентрація цієї амінокислоти. Тому ми досліджували вплив температури води на вміст гліцину в організмі коропа.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7947
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив температури на вміст гліцину в окремих органах коропа.PDF136.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.