Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7947
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯковенко, Б.В.-
dc.contributor.authorЖиденко, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorЯвоненко, О.Ф.-
dc.date.accessioned2022-07-21T10:38:34Z-
dc.date.available2022-07-21T10:38:34Z-
dc.date.issued1987-
dc.identifier.citationЯковенко Б.В., Жиденко А.О., Явоненко О.Ф. Вплив температури на вміст гліцину в окремих органах коропа. V Укр. біохім. з'їзд: тез. доп., Івано-Франківськ, вер. 1987р. Київ, 1987. Ч. 2. С. 324-325.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7947-
dc.description.abstractВстановлено, що в осінний період у м’язовій тканині коропових риб накопичується значна кількість гліцину. Виявлено також, що в цей період у водоймищах підвищується концентрація цієї амінокислоти. Тому ми досліджували вплив температури води на вміст гліцину в організмі коропа.en_US
dc.publisherКиївen_US
dc.subjectтемператураen_US
dc.subjectгліцинen_US
dc.subjectкоропen_US
dc.subjectм’язиen_US
dc.subjectамінокислотаen_US
dc.titleВплив температури на вміст гліцину в окремих органах коропаen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив температури на вміст гліцину в окремих органах коропа.PDF136.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.