Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7947
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яковенко, Б.В. | - |
dc.contributor.author | Жиденко, Алла Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Явоненко, О.Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-21T10:38:34Z | - |
dc.date.available | 2022-07-21T10:38:34Z | - |
dc.date.issued | 1987 | - |
dc.identifier.citation | Яковенко Б.В., Жиденко А.О., Явоненко О.Ф. Вплив температури на вміст гліцину в окремих органах коропа. V Укр. біохім. з'їзд: тез. доп., Івано-Франківськ, вер. 1987р. Київ, 1987. Ч. 2. С. 324-325. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7947 | - |
dc.description.abstract | Встановлено, що в осінний період у м’язовій тканині коропових риб накопичується значна кількість гліцину. Виявлено також, що в цей період у водоймищах підвищується концентрація цієї амінокислоти. Тому ми досліджували вплив температури води на вміст гліцину в організмі коропа. | en_US |
dc.publisher | Київ | en_US |
dc.subject | температура | en_US |
dc.subject | гліцин | en_US |
dc.subject | короп | en_US |
dc.subject | м’язи | en_US |
dc.subject | амінокислота | en_US |
dc.title | Вплив температури на вміст гліцину в окремих органах коропа | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вплив температури на вміст гліцину в окремих органах коропа.PDF | 136.32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.