Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7947
Назва: | Вплив температури на вміст гліцину в окремих органах коропа |
Автори: | Яковенко, Б.В. Жиденко, Алла Олександрівна Явоненко, О.Ф. |
Ключові слова: | температура гліцин короп м’язи амінокислота |
Дата публікації: | 1987 |
Видавництво: | Київ |
Бібліографічний опис: | Яковенко Б.В., Жиденко А.О., Явоненко О.Ф. Вплив температури на вміст гліцину в окремих органах коропа. V Укр. біохім. з'їзд: тез. доп., Івано-Франківськ, вер. 1987р. Київ, 1987. Ч. 2. С. 324-325. |
Короткий огляд (реферат): | Встановлено, що в осінний період у м’язовій тканині коропових риб накопичується значна кількість гліцину. Виявлено також, що в цей період у водоймищах підвищується концентрація цієї амінокислоти. Тому ми досліджували вплив температури води на вміст гліцину в організмі коропа. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7947 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вплив температури на вміст гліцину в окремих органах коропа.PDF | 136.32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.