Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7709
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorNevmyvaka, S. S.-
dc.contributor.authorНевмивака, С. С.-
dc.contributor.authorTkachuk, N. V.-
dc.contributor.authorТкачук (Смикун), Наталія Василівна-
dc.contributor.authorZelena, L. B.-
dc.contributor.authorЗелена, Л. Б.-
dc.date.accessioned2022-06-08T07:34:22Z-
dc.date.available2022-06-08T07:34:22Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationNevmyvaka S.S., Tkachuk N.V., Zelena L.B. Molecular-genetic analysis of lactic acid bacteria compositions in fermented food. Проблеми та досягнення сучасної біотехнології: матеріали ІІ міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (20 травня 2022 р., м. Харків). Електрон. дані. Харків : НФаУ, 2022. С.39-40.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7709-
dc.description.abstractThe diversity of lactic acid bacteria in dairy products using molecular-genetic methods was evaluated.en_US
dc.publisherПроблеми та досягнення сучасної біотехнології: матеріали ІІ міжнародної наук.-практ. інтернет-конф.en_US
dc.subjectlactic acid bacteriaen_US
dc.subjectdairy productsen_US
dc.subjectmolecular-genetic methodsen_US
dc.titleMolecular-genetic analysis of lactic acid bacteria compositions in fermented fooden_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molecular-genetic analysis of lactic acid bacteria compositions in fermented food.pdf129.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.