Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7690
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСимонова, Н. А.-
dc.contributor.authorІскевич, О. В.-
dc.contributor.authorМехед, Ольга Борисівна-
dc.date.accessioned2022-05-25T12:55:39Z-
dc.date.available2022-05-25T12:55:39Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationСимонова Н. А., Іскевич О. В., Мехед О. Б. Вивчення впливу токсикантів різної хімічної природи на активність системи антиоксидантного захисту у печінці цьогорічки коропа лускатого. IV Наукова конференція «Фундаментальні та прикладні дослідження у сучасній науці»: зб. наук. праць. Харків: Технологічний Центр, 2016. С. 5en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7690-
dc.description.abstractЖиві організми знаходяться в постійному контакті з хімічними факторами навколишнього середовища, переважна більшість яких є чужородними для живих організмів. Виявлено, що найбільш контрастні зміни зі станом системи антиоксидантного захисту відбуваються в печінці за сумісної дії йонів плюмбуму та ПАР. Антиоксидантна активність зміщується в бік перекисного окиснення ліпідів, що лежить в основі формування окиснювального стресу.en_US
dc.publisherХарків: Технологічний Центрen_US
dc.subjectксенобіотикиen_US
dc.subjectкороп лускатийen_US
dc.subjectполютантиen_US
dc.subjectокиснювальний стресen_US
dc.titleВивчення впливу токсикантів різної хімічної природи на активність системи антиоксидантного захисту у печінці цьогорічки коропа лускатогоen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вивчення впливу токсикантів різної хімічної природи.pdf130.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.