Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/768
Назва: Структура і зміст педагогічних умов формування творчих здібностей майбутніх кваліфікованих робітників харчової промисловості
Автори: Вдовенко, Олена Іванівна
Ключові слова: харчова промисловість
кваліфіковані робітники
виробниче навчання
творчі здібності
педагогічні умови
Дата публікації: 2016
Видавництво: Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Вдовенко О.І. Структура і зміст педагогічних умов формування творчих здібностей майбутніх кваліфікованих робітників харчової промисловості / Вдовенко О.І. // Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка / Чернігівський національний педагогічний університет імені Т.Г. Шевченка – Чернігів : ЧНПУ, 2016. – Вип. 140. – С. 294 – 297.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядається питання щодо педагогічних умов формування творчих здібностей у майбутніх робітників харчової промисловості в процесі навчання в професійно-технічних навчальних закладах. На основі наукових досліджень видатних вчених проаналізовано та розкрито сутність понять "умова" та "педагогічні умови". Розглядаються педагогічні умови, що сприяють ефективному формуванню творчих здібностей у майбутніх робітників харчової промисловості. На основі вивчення характеру і змісту роботи кваліфікованих робітників харчової промисловості виокремленні основні компоненти системи педагогічних умов формування творчих здібностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/768
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
70.pdf454.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.