Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7661
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБлудча, В. О.-
dc.contributor.authorЛапицька, Надія Василівна-
dc.date.accessioned2022-02-07T19:41:23Z-
dc.date.available2022-02-07T19:41:23Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБлудча В. О., Лапицька Н. В. Можливість використання води з чернігівського водогону для виробництва безалкогольних напоїв. Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : зб. тез доповідей Всеукр. наук.-практ. конф. студ., аспірантів і молодих учених (24 листоп. 2021 р., м. Чернігів). Чернігів : НУЧК ім. Т. Г. Шевченка, 2021. C. 9.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7661-
dc.description.abstractБезалкогольні напої щоденно споживаються всіма верствами населення. Слід зазначити, що все більшої популярності серед їх асортименту набувають ферментовані напої та квас в силу натуральності свого складу. Основною сировиною при виробництві напоїв є вода [1, с. 58]. Саме від її якості залежать не тільки фізико-хімічні, а й мікробіологічні та органолептичні показники якості готового продукту. Тому важливим етапом при виробництві напоїв є визначення показників якості води та підбір методів водопідготовки.en_US
dc.publisherКрок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : зб. тезen_US
dc.subjectбезалкогольні напоїen_US
dc.subjectводаen_US
dc.titleМожливість використання води з чернігівського водогону для виробництва безалкогольних напоївen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Природничо-математичний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Блудча В. О., Лапицька Н. В..pdf145.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.