Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7661
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Блудча, В. О. | - |
dc.contributor.author | Лапицька, Надія Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-07T19:41:23Z | - |
dc.date.available | 2022-02-07T19:41:23Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Блудча В. О., Лапицька Н. В. Можливість використання води з чернігівського водогону для виробництва безалкогольних напоїв. Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : зб. тез доповідей Всеукр. наук.-практ. конф. студ., аспірантів і молодих учених (24 листоп. 2021 р., м. Чернігів). Чернігів : НУЧК ім. Т. Г. Шевченка, 2021. C. 9. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7661 | - |
dc.description.abstract | Безалкогольні напої щоденно споживаються всіма верствами населення. Слід зазначити, що все більшої популярності серед їх асортименту набувають ферментовані напої та квас в силу натуральності свого складу. Основною сировиною при виробництві напоїв є вода [1, с. 58]. Саме від її якості залежать не тільки фізико-хімічні, а й мікробіологічні та органолептичні показники якості готового продукту. Тому важливим етапом при виробництві напоїв є визначення показників якості води та підбір методів водопідготовки. | en_US |
dc.publisher | Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : зб. тез | en_US |
dc.subject | безалкогольні напої | en_US |
dc.subject | вода | en_US |
dc.title | Можливість використання води з чернігівського водогону для виробництва безалкогольних напоїв | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Природничо-математичний факультет |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Блудча В. О., Лапицька Н. В..pdf | 145.94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.