Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7661
Назва: | Можливість використання води з чернігівського водогону для виробництва безалкогольних напоїв |
Автори: | Блудча, В. О. Лапицька, Надія Василівна |
Ключові слова: | безалкогольні напої вода |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : зб. тез |
Бібліографічний опис: | Блудча В. О., Лапицька Н. В. Можливість використання води з чернігівського водогону для виробництва безалкогольних напоїв. Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : зб. тез доповідей Всеукр. наук.-практ. конф. студ., аспірантів і молодих учених (24 листоп. 2021 р., м. Чернігів). Чернігів : НУЧК ім. Т. Г. Шевченка, 2021. C. 9. |
Короткий огляд (реферат): | Безалкогольні напої щоденно споживаються всіма верствами населення. Слід зазначити, що все більшої популярності серед їх асортименту набувають ферментовані напої та квас в силу натуральності свого складу. Основною сировиною при виробництві напоїв є вода [1, с. 58]. Саме від її якості залежать не тільки фізико-хімічні, а й мікробіологічні та органолептичні показники якості готового продукту. Тому важливим етапом при виробництві напоїв є визначення показників якості води та підбір методів водопідготовки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7661 |
Розташовується у зібраннях: | Природничо-математичний факультет |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Блудча В. О., Лапицька Н. В..pdf | 145.94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.