Навчально-методичні видання (природ/матем) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 97
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Фізична географія УкраїниПархоменко, Олександр Григорович
2025Основи інтелектуального аналізу даних і машинного навчанняГорошко, Юрій Васильович; Костюченко, Андрій Олександрович
2024Основи інформаційного моделюванняГорошко, Юрій Васильович; Цибко, Ганна Юхимівна
2025Основи системного аналізу. Конспект лекційЦибко, Ганна Юхимівна; Горошко, Юрій Васильович
2024Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Архітектура комп’ютера та операційні системи»Вінниченко, Євгеній Федорович
2025Лабораторний практикум з дисципліни «Комп’ютерна графіка і мультимедіа»Вінниченко, Євгеній Федорович
2024Методичні рекомендації до підготовки та написання курсових та кваліфікаційних робіт (проектів) по кафедрі хімії, технологій та фармації (доповнене видання)Бондар, Олена Сергіївна; Сиза, Ольга Іллівна; Курмакова, Ірина Миколаївна
2024Об'єктно-орієнтоване програмування на С++. Методичні вказівки до практичних занять, лабораторних робіт і самостійної роботи з дисципліни “Програмування”Бакалов, Валерій Григорович; Горошко, Юрий Васильович
2024Мова програмування С++. Методичні вказівки до практичних занять, лабораторних робіт і самостійної роботи з дисципліни “Програмування”Бакалов, Валерій Григорович; Горошко, Юрий Васильович
2024Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Інтелектуальна власність» для студентів спеціальностей 181 Харчові технології оздоровчих продуктівЛапицька, Надія Василівна; Шкляєв, Олексій Миколайович
2024Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Методологія та організація наукової дослідницької творчості» для студентів спеціальності 181 Харчові технологіїЛапицька, Надія Василівна; Сиза, Ольга Іллівна
2024Біохімія харчування і здоров’я людини Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Біохімія харчування і здоров’я людини” для студентів спеціальністі 181 Харчові технологіїСавченко, Олеся Миколаївна; Сиза, Ольга Іллівна; Лапицька, Надія Василівна
2024Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для отримання освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 122 «Комп’ютерні науки»Вінниченко, Євгеній Федорович; Костюченко, Андрій Олександрович
2024Кваліфікаційна робота з методики навчання математики: Методичні рекомендації для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Математика) галузі знань 01 ОсвітаФілон, Лідія Григорівна; Музиченко, Світлана Василівна
2002“Качанівка" очима натуралістівКарпенко, Юрій Олександрович; Графік, М. В.
2023Збірник задач з аналітичної хімії (Частина 1. Теоретичні основи хімічного аналізу)Купчик, Олена Юріївна
2023Теоретична механікаБакалов, Валерій Григорович
2023Геологія, механіка ґрунтів, основи і фундаментиБакалов, Валерій Григорович
2023Обладнання харчових виробництвГородиська, Олена Володимирівна; Лапицька, Надія Василівна; Бакалов, Валерій Григорович
2023Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Технології харчових виробництв. Розділ: Технологія жирів та жирозамінників”Савченко, Олеся Миколаївна; Сиза, Ольга Іллівна; Лапицька, Надія Василівна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 97