Навчально-методичні видання (природ/матем) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 68
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Інтелектуальна власність» для студентів спеціальностей 181 Харчові технології оздоровчих продуктівЛапицька, Надія Василівна; Шкляєв, Олексій Миколайович
2024Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Методологія та організація наукової дослідницької творчості» для студентів спеціальності 181 Харчові технологіїЛапицька, Надія Василівна; Сиза, Ольга Іллівна
2024Біохімія харчування і здоров’я людини Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Біохімія харчування і здоров’я людини” для студентів спеціальністі 181 Харчові технологіїСавченко, Олеся Миколаївна; Сиза, Ольга Іллівна; Лапицька, Надія Василівна
2024Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для отримання освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 122 «Комп’ютерні науки»Вінниченко, Євгеній Федорович; Костюченко, Андрій Олександрович
2024Кваліфікаційна робота з методики навчання математики: Методичні рекомендації для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Математика) галузі знань 01 ОсвітаФілон, Лідія Григорівна; Музиченко, Світлана Василівна
2002“Качанівка" очима натуралістівКарпенко, Юрій Олександрович; Графік, М. В.
2023Збірник задач з аналітичної хімії (Частина 1. Теоретичні основи хімічного аналізу)Купчик, Олена Юріївна
2023Теоретична механікаБакалов, Валерій Григорович
2023Геологія, механіка ґрунтів, основи і фундаментиБакалов, Валерій Григорович
2023Обладнання харчових виробництвГородиська, Олена Володимирівна; Лапицька, Надія Василівна; Бакалов, Валерій Григорович
2023Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Технології харчових виробництв. Розділ: Технологія жирів та жирозамінників”Савченко, Олеся Миколаївна; Сиза, Ольга Іллівна; Лапицька, Надія Василівна
2023Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Матеріалознавство”Корольов, Олександр Олександрович; Сиза, Ольга Іллівна
2023Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПРБакалов, Валерій Григорович; Ребенок, Євгеній Вікторович
2023Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологія бродильних виробництв»Лапицька, Надія Василівна
2023Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних роботЧелябієва, В.М.; Савченко, Олеся Миколаївна
2023Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Харчова хімія. Розділ: Основи біохімії»Савченко, Олеся Миколаївна; Сиза, Ольга Іллівна
2023Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Охорона навколишнього середовища»Савченко, Олеся Миколаївна; Сиза, Ольга Іллівна
2023Процеси і апарати харчових виробництв. Методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботиБакалов, Валерій Григорович; Лапицька, Надія Василівна
2023Процеси і апарати харчових виробництв. Методичні рекомендації до виконання курсової роботиЛапицька, Надія Василівна; Бакалов, Валерій Григорович
2023Моніторинг виробничих процесів. Методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботиБакалов, Валерій Григорович; Сиза, Ольга Іллівна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 68