Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
РЕПОЗИТАРІЙ
Національного університету "Чернігівський колегіум" ім.Т.Г.Шевченка
Repository
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети НУЧК ім. Т. Г. Шевченка
Природничо-математичний факультет
Навчальні посібники (природ/матем)
Навчально-методичні видання (природ/матем)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-7 зі 7.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Технологія напоїв, екстрактів та концентратів
Лапицька, Надія Василівна
2023
Процеси і апарати харчових виробництв. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи
Лапицька, Надія Василівна
;
Бакалов, Валерій Григорович
2023
Процеси і апарати харчових виробництв. Методичні вказівки до лабораторних робіт і самостійної роботи
Бакалов, Валерій Григорович
;
Лапицька, Надія Василівна
2023
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологія бродильних виробництв»
Лапицька, Надія Василівна
2023
Товарознавство і захист прав споживачів
Лапицька, Надія Василівна
;
Городиська, Олена Володимирівна
2023
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Технології харчових виробництв. Розділ: Технологія жирів та жирозамінників”
Савченко, Олеся Миколаївна
;
Сиза, Ольга Іллівна
;
Лапицька, Надія Василівна
2023
Обладнання харчових виробництв
Городиська, Олена Володимирівна
;
Лапицька, Надія Василівна
;
Бакалов, Валерій Григорович
Перегляд
Автор
3
Бакалов, Валерій Григорович
2
Городиська, Олена Володимирівна
1
Савченко, Олеся Миколаївна
1
Сиза, Ольга Іллівна
Тема
3
методичні вказівки
3
харчові технології
2
лабораторні роботи
1
апарати харчових виробництв
1
апарати, що використовуються для ...
1
готельно-ресторанна справа
1
графічна частина роботи
1
гідромеханічні процеси
1
екстракти
1
жирозамінники
.
далі >
за датою випуску
6
2023
1
2021