Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7572
Назва: | Технологія напоїв, екстрактів та концентратів |
Автори: | Лапицька, Надія Василівна |
Ключові слова: | напої екстракти концентрати харчова технологія та інженерія сировина майбутній інженер-технолог харчового виробництва |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Чернігів: НУЧK імені Т.Г. Шевченка |
Бібліографічний опис: | Лапицька Н. В. Технологія напоїв, екстрактів та концентратів : навч. посіб. для студ. закладів вищої освіти / за ред. доктора техн. наук, проф. О. І. Сизої. Чернігів: НУЧK імені Т.Г. Шевченка, 2021. 217 с. |
Короткий огляд (реферат): | Посібник складено для студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою бакалавра харчові технології та інженерія. Він містить відомості про сировину, що використовується для виробництва соків, безалкогольних напоїв загального та профілактичного призначення, екстрактів і концентратів, методи її зберігання. Висвітлені також дані щодо особливостей технологічного процесу виробництва соків, екстрактів, концентратів, безалкогольних і тонізуючих напоїв. Розглянуті правила охорони праці, яких мають дотримуватись працівники консервної та безалкогольної промисловості. Оволодіння наведенною інформацією є важливою компетентністю майбутнього інженера-технолога харчових виробництв. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7572 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технологія напоїв, екстрактів та концентратів.pdf | 3.67 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.