Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7572
Назва: Технологія напоїв, екстрактів та концентратів
Автори: Лапицька, Надія Василівна
Ключові слова: напої
екстракти
концентрати
харчова технологія та інженерія
сировина
майбутній інженер-технолог харчового виробництва
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів: НУЧK імені Т.Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Лапицька Н. В. Технологія напоїв, екстрактів та концентратів : навч. посіб. для студ. закладів вищої освіти / за ред. доктора техн. наук, проф. О. І. Сизої. Чернігів: НУЧK імені Т.Г. Шевченка, 2021. 217 с.
Короткий огляд (реферат): Посібник складено для студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою бакалавра харчові технології та інженерія. Він містить відомості про сировину, що використовується для виробництва соків, безалкогольних напоїв загального та профілактичного призначення, екстрактів і концентратів, методи її зберігання. Висвітлені також дані щодо особливостей технологічного процесу виробництва соків, екстрактів, концентратів, безалкогольних і тонізуючих напоїв. Розглянуті правила охорони праці, яких мають дотримуватись працівники консервної та безалкогольної промисловості. Оволодіння наведенною інформацією є важливою компетентністю майбутнього інженера-технолога харчових виробництв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7572
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія напоїв, екстрактів та концентратів.pdf3.67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.