Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7558
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖиденко, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorПаперник (Жиденко, Кривопиша), Вікторія Вікторівна-
dc.date.accessioned2021-11-30T10:40:47Z-
dc.date.available2021-11-30T10:40:47Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationЖиденко А.А., Кривопиша В.В. Влияние аминокислотного состава кормов на биомассу молоди карпа. Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, Серія: Біологія. Спеціальний випуск „Гідроекологія”. 2005. № 3(26). С. 139-161.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7558-
dc.description.abstractЦель работы – установить зависимость между характером питания в период легетации и химическим составом тела рыб, а также влияние качественного и количественного состава потребляемых кормов на увеличение биомассы (биопродукцию на организменном уровне).en_US
dc.publisherНаукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюкаen_US
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.subjectкарпen_US
dc.subjectаминокислотыen_US
dc.subjectкормen_US
dc.subjectбиопродукцияen_US
dc.titleВлияние аминокислотного состава кормов на биомассу молоди карпаen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.