Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7558
Назва: Влияние аминокислотного состава кормов на биомассу молоди карпа
Автори: Жиденко, Алла Олександрівна
Паперник (Жиденко, Кривопиша), Вікторія Вікторівна
Ключові слова: карп
аминокислоты
корм
биопродукция
Дата публікації: 2005
Видавництво: Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка
Бібліографічний опис: Жиденко А.А., Кривопиша В.В. Влияние аминокислотного состава кормов на биомассу молоди карпа. Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, Серія: Біологія. Спеціальний випуск „Гідроекологія”. 2005. № 3(26). С. 139-161.
Серія/номер: Біологія;
Короткий огляд (реферат): Цель работы – установить зависимость между характером питания в период легетации и химическим составом тела рыб, а также влияние качественного и количественного состава потребляемых кормов на увеличение биомассы (биопродукцию на организменном уровне).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7558
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.