Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7464
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Симонова, Н. А. | - |
dc.contributor.author | Павлюк, А. В. | - |
dc.contributor.author | Мехед, Ольга Борисівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-06T05:21:32Z | - |
dc.date.available | 2021-10-06T05:21:32Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Симонова Н. А., Павлюк А. В., Мехед О. Б. Вплив зенкору на активність ферменту супероксиддисмутаза в тканинах коропа лускатого (Сyprinus carpio L.). Збереження біологічного, ландшафтного різноманіття та історико-культурної спадщини в контексті збалансованого розвитку : зб. наук. праць Міжнар. наук.-практ. конф. (до 15-річчя створення Мезинського національного природного парку) 22-24 квітня 2021 р., Чернігів : Десна Поліграф, 2021. С. 162-164. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7464 | - |
dc.description.abstract | Описано експериментальне дослідження, направлене на вивчення особливостей комбінованих та окремих впливів токсикантів різної хімічної природи. Результати, отримані в ході дослідження, свідчать про вірогідне зниження вмісту продуктів ПОЛ та активацію роботи ферментів антиоксидантного захисту в клітинах організму за дії ксенобіотиків. | en_US |
dc.publisher | Чернігів : Десна Поліграф | en_US |
dc.subject | короп лускатий | en_US |
dc.subject | ксенобіотики | en_US |
dc.subject | перекисне окиснення ліпідів | en_US |
dc.title | Вплив зенкору на активність ферменту супероксиддисмутаза в тканинах коропа лускатого (Сyprinus carpio L.) | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вплив зенкору на активність ферменту супероксиддисмутаза в тканинах коропа лускатого (Сyprinus carpio L.).pdf | 181.5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.