Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7464
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСимонова, Н. А.-
dc.contributor.authorПавлюк, А. В.-
dc.contributor.authorМехед, Ольга Борисівна-
dc.date.accessioned2021-10-06T05:21:32Z-
dc.date.available2021-10-06T05:21:32Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСимонова Н. А., Павлюк А. В., Мехед О. Б. Вплив зенкору на активність ферменту супероксиддисмутаза в тканинах коропа лускатого (Сyprinus carpio L.). Збереження біологічного, ландшафтного різноманіття та історико-культурної спадщини в контексті збалансованого розвитку : зб. наук. праць Міжнар. наук.-практ. конф. (до 15-річчя створення Мезинського національного природного парку) 22-24 квітня 2021 р., Чернігів : Десна Поліграф, 2021. С. 162-164.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7464-
dc.description.abstractОписано експериментальне дослідження, направлене на вивчення особливостей комбінованих та окремих впливів токсикантів різної хімічної природи. Результати, отримані в ході дослідження, свідчать про вірогідне зниження вмісту продуктів ПОЛ та активацію роботи ферментів антиоксидантного захисту в клітинах організму за дії ксенобіотиків.en_US
dc.publisherЧернігів : Десна Поліграфen_US
dc.subjectкороп лускатийen_US
dc.subjectксенобіотикиen_US
dc.subjectперекисне окиснення ліпідівen_US
dc.titleВплив зенкору на активність ферменту супероксиддисмутаза в тканинах коропа лускатого (Сyprinus carpio L.)en_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.