Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7278
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМехед, Ольга Борисівна-
dc.contributor.authorЯковенко, Борис Володимирович-
dc.contributor.authorІскевич, О. В.-
dc.contributor.authorСимонова, Наталія Анатоліївна-
dc.date.accessioned2021-06-02T06:58:37Z-
dc.date.available2021-06-02T06:58:37Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationМехед О. Б., Яковенко Б. В., Іскевич О. В., Симонова Н. А. Зміни активності ферментів системи антиоксидантного захисту у печінці цьогорічки коропа лускатого (Сyprinus carpio L.) за токсичних умов утримання. Актуальні питання розвитку біології та екології : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. Вінниця : ТОВ «Нілан-ЛТД»,. 2016. С. 440-443.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7278-
dc.description.abstractВивчено вплив йонів міді та свинцю і натрій лаурилсульфату на стан ферментної ланки системи антиоксидантного захисту в печінці цьогорічки коропа лускатого. Одержані результати свідчать про значні зміни активності антиоксидантних ферментів у печінці цьогорічки коропа лускатого за дії токсикантів різної хімічної природи. Наявність багатоступеневої АОС захисту клітини, яка склалася в ході філогенетичного розвитку, зумовлює складність причинонаслідкових відносин між біохімічними процесами і направлена, в першу чергу, на збереження оптимального метаболічного балансу клітини.en_US
dc.publisherВінниця : ТОВ «Нілан-ЛТД»en_US
dc.subjectкороп лускатийen_US
dc.subjectантиоксидантний захистen_US
dc.subjectйони мідіen_US
dc.subjectсвинцюen_US
dc.subjectнатрій лаурилсульфатen_US
dc.titleЗміни активності ферментів системи антиоксидантного захисту у печінці цьогорічки коропа лускатого (Сyprinus carpio L.) за токсичних умов утриманняen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.