Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7196
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБуяльська, Н.-
dc.contributor.authorКупчик, Олена Юріївна-
dc.contributor.authorДенисова, Н.-
dc.date.accessioned2021-03-31T07:40:39Z-
dc.date.available2021-03-31T07:40:39Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБуяльська Н., Купчик О., Денисова Н. Використання сорбентів для зниження концентрації важких металів у молочній сировині. Технічні науки та технології. 2019. № 1. С. 181-188.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7196-
dc.description.abstractОдними з найсильніших за дією та найбільш поширених хімічних забруднювачів харчових продуктів, зокрема молочних, є важкі метали. На сьогодні є нагальна потреба у визначені їх вмісту та пошуку шляхів зменшення ризиків, викликаних споживанням забрудненої продукції. Мета роботи – визначити вміст важких металів у сухому молоці, проаналізувати шляхи їх надходження та на основі отриманих результатів розробити технологічні режими та способи детоксикації важких металів.en_US
dc.publisherТехнічні науки та технологіїen_US
dc.subjectзабруднення харчових продуктівen_US
dc.subjectважкі металиen_US
dc.subjectсорбентиen_US
dc.subjectдетоксикаціяen_US
dc.subjectвольтамперометричний аналізen_US
dc.titleВикористання сорбентів для зниження концентрації важких металів у молочній сировиніen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.