Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7196
Назва: Використання сорбентів для зниження концентрації важких металів у молочній сировині
Автори: Буяльська, Н.
Купчик, Олена Юріївна
Денисова, Н.
Ключові слова: забруднення харчових продуктів
важкі метали
сорбенти
детоксикація
вольтамперометричний аналіз
Дата публікації: 2019
Видавництво: Технічні науки та технології
Бібліографічний опис: Буяльська Н., Купчик О., Денисова Н. Використання сорбентів для зниження концентрації важких металів у молочній сировині. Технічні науки та технології. 2019. № 1. С. 181-188.
Короткий огляд (реферат): Одними з найсильніших за дією та найбільш поширених хімічних забруднювачів харчових продуктів, зокрема молочних, є важкі метали. На сьогодні є нагальна потреба у визначені їх вмісту та пошуку шляхів зменшення ризиків, викликаних споживанням забрудненої продукції. Мета роботи – визначити вміст важких металів у сухому молоці, проаналізувати шляхи їх надходження та на основі отриманих результатів розробити технологічні режими та способи детоксикації важких металів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7196
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.