Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7196| Назва: | Використання сорбентів для зниження концентрації важких металів у молочній сировині |
| Автори: | Буяльська, Н. Купчик, Олена Юріївна Денисова, Н. |
| Ключові слова: | забруднення харчових продуктів важкі метали сорбенти детоксикація вольтамперометричний аналіз |
| Дата публікації: | 2019 |
| Видавництво: | Технічні науки та технології |
| Бібліографічний опис: | Буяльська Н., Купчик О., Денисова Н. Використання сорбентів для зниження концентрації важких металів у молочній сировині. Технічні науки та технології. 2019. № 1. С. 181-188. |
| Короткий огляд (реферат): | Одними з найсильніших за дією та найбільш поширених хімічних забруднювачів харчових продуктів, зокрема молочних, є важкі метали. На сьогодні є нагальна потреба у визначені їх вмісту та пошуку шляхів зменшення ризиків, викликаних споживанням забрудненої продукції. Мета роботи – визначити вміст важких металів у сухому молоці, проаналізувати шляхи їх надходження та на основі отриманих результатів розробити технологічні режими та способи детоксикації важких металів. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7196 |
| Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Використання сорбентів для зниження концентрації важких металів у молочній сировині.pdf | 395,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.