Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7192
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКупчик, Олена Юріївна-
dc.date.accessioned2021-03-31T07:00:56Z-
dc.date.available2021-03-31T07:00:56Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКупчик О. Ю. Визначення консервантів у продуктах харчування методом міцелярної рідинної хроматографії. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Хімічні науки. 2014. № 20. С. 3-8.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7192-
dc.description.abstractОписано методику міцелярної рідинної хроматографіі для розділення і визначення n-гідроксибензойної кислоти, метил-, етил-, пропіл- та бутилпарабенів. Розділення ефективне при використанні рухомої фази: додецилсульфат натрію (c = 0,05 моль/л), 1-бутанол (φ = 3 %), хлоридна кислота (рН ≈ 3) на октадецил-силікагелі при 254 нм за 23 хвилини.en_US
dc.publisherНауковий вісник Східноєвропейського національного університетуen_US
dc.relation.ispartofseriesХімічні науки;-
dc.subjectміцелярна рідинна хроматографіяen_US
dc.subjectконсервантиen_US
dc.subjectпарабениen_US
dc.titleВизначення консервантів у продуктах харчування методом міцелярної рідинної хроматографіїen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.