Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7192
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Купчик, Олена Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-31T07:00:56Z | - |
dc.date.available | 2021-03-31T07:00:56Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Купчик О. Ю. Визначення консервантів у продуктах харчування методом міцелярної рідинної хроматографії. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Хімічні науки. 2014. № 20. С. 3-8. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7192 | - |
dc.description.abstract | Описано методику міцелярної рідинної хроматографіі для розділення і визначення n-гідроксибензойної кислоти, метил-, етил-, пропіл- та бутилпарабенів. Розділення ефективне при використанні рухомої фази: додецилсульфат натрію (c = 0,05 моль/л), 1-бутанол (φ = 3 %), хлоридна кислота (рН ≈ 3) на октадецил-силікагелі при 254 нм за 23 хвилини. | en_US |
dc.publisher | Науковий вісник Східноєвропейського національного університету | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Хімічні науки; | - |
dc.subject | міцелярна рідинна хроматографія | en_US |
dc.subject | консерванти | en_US |
dc.subject | парабени | en_US |
dc.title | Визначення консервантів у продуктах харчування методом міцелярної рідинної хроматографії | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Визначення консервантів у продуктах харчування методом міцелярної рідинної хроматографії.pdf | 206.4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.