Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7192
Назва: Визначення консервантів у продуктах харчування методом міцелярної рідинної хроматографії
Автори: Купчик, Олена Юріївна
Ключові слова: міцелярна рідинна хроматографія
консерванти
парабени
Дата публікації: 2014
Видавництво: Науковий вісник Східноєвропейського національного університету
Бібліографічний опис: Купчик О. Ю. Визначення консервантів у продуктах харчування методом міцелярної рідинної хроматографії. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Хімічні науки. 2014. № 20. С. 3-8.
Серія/номер: Хімічні науки;
Короткий огляд (реферат): Описано методику міцелярної рідинної хроматографіі для розділення і визначення n-гідроксибензойної кислоти, метил-, етил-, пропіл- та бутилпарабенів. Розділення ефективне при використанні рухомої фази: додецилсульфат натрію (c = 0,05 моль/л), 1-бутанол (φ = 3 %), хлоридна кислота (рН ≈ 3) на октадецил-силікагелі при 254 нм за 23 хвилини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7192
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.