Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7186
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКупчик, Олена Юріївна-
dc.date.accessioned2021-03-31T06:20:04Z-
dc.date.available2021-03-31T06:20:04Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКупчик О. Ю. Визначення кореляції між вмістом важких металів у продуктах рослинництва та грунті при екологічному моніторингу. Ecological Safety and Balanced Use of Resources : наук.-техн. журн. 2016. №1 (13). С. 85-97.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7186-
dc.description.abstractВміст важких металів в продуктах рослинництва та грунті визначено методом інверсійної вольтамперометрії. Пробопідготовка зразків виконана окиснювальною мінералізацією в нітратній кислоті. Встановлено, що рослинна продукція придатна до вживання в їжу, окрім червоної смородини, в якій перевищено вміст кадмію. Можна вважати, що основним постачальником важких металів є грунт.en_US
dc.publisherEcological Safety and Balanced Use of Resources : наук.-техн. журн.en_US
dc.subjectважкі метали (цинк, кадмій, свинець, мідь)en_US
dc.subjectовочіen_US
dc.subjectфруктиen_US
dc.subjectгрунтen_US
dc.subjectінверсійна вольтамперометріяen_US
dc.titleВизначення кореляції між вмістом важких металів у продуктах рослинництва та грунті при екологічному моніторингуen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.