Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7080
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСиза, Ольга Іллівна-
dc.contributor.authorЧелябієва, В. М.-
dc.contributor.authorСавченко, Олеся Миколаївна-
dc.date.accessioned2021-02-19T08:42:53Z-
dc.date.available2021-02-19T08:42:53Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЧелябієва В. М, Савченко, О. М., Сиза О. І. Вплив технологічних факторів на вміст вітаміну С у фруктових соках [Електронний ресурс] . Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. 2015. № 2. С. 224-229.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7080-
dc.description.abstractДосліджено вплив технологічних умов виробництва фруктових соків на вміст вітаміну С. Показано залеж- ність кількості аскорбінової кислоти від ферментативної активності специфічної аскорбатоксидази, кисню повітря й інших продуктів окиснення, які утворюються в результаті діяльності різних оксидаз. Запропоновано режим оброблення для збереження вітаміну С у фруктових соках.en_US
dc.publisherВісник Чернігівського державного технологічного університету.en_US
dc.relation.ispartofseriesТехнічні науки;-
dc.subjectвітамін Сen_US
dc.subjectтехнологічні умовиen_US
dc.subjectфруктові сокиen_US
dc.titleВплив технологічних факторів на вміст вітаміну С у фруктових сокахen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.