Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7025
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кислый, В. В. | - |
dc.contributor.author | Янченко, Виктор Алексеевич | - |
dc.contributor.author | Янченко, Віктор Олексійович | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-08T10:47:00Z | - |
dc.date.available | 2021-02-08T10:47:00Z | - |
dc.date.issued | 2003 | - |
dc.identifier.citation | Кислый В. В., Янченко В. А. Необычный случай дезаминирования 4-амно-6-(трет- бутил)-3-(2,3-диметоксианилино)-4,5-дигидро-1,2,4-триазин-5-она. V Регіональна конференція молодих вчених та студентів з актуальних питань хімії. 2-4 червня 2003р. Дніпропетровськ, 2003. С. 18. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7025 | - |
dc.description.abstract | Известно, что кипячение 4-амино-3-метилтио (анилино)-4,5-дигидро- 1,2,4-триазин-5-онов в пиридине с сероуглеродом приводит к образованию 7-меркапто-4Н-[1,3,4]тиадиазоло [2,3-с] [1,2,4]триазин-4-она 2. Однако в случае кипячения 4-амино-3(2,3-диметоксианилино)- 4,5-дигидро-1,2,4-триазин-5-она с сероуглеродом в вводно-спиртовой среде в присутствии щёлочи не происходит отщепление анилинового остатка, что чётко фиксируется спектрами ПМР. | en_US |
dc.publisher | V Регіональна конференція молодих вчених та студентів з актуальних питань хімії | en_US |
dc.subject | дезаминирование | en_US |
dc.subject | 4-амино-3-метилтио (анилино)-4,5-дигидро- 1,2,4-триазин-5-они | en_US |
dc.subject | кипячение | en_US |
dc.title | Необычный случай дезаминирования 4-амно-6-(трет- бутил)-3-(2,3-диметоксианилино)-4,5-дигидро-1,2,4-триазин-5-она | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Науково-практична конференція |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Необычный случай дезаминирования 4-амно-6-(трет- бутил)-3-(2,3-диметоксианилино)-4,5-дигидро-1,2,4-триазин-5-она.pdf | 772.45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.