Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6501
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМехед, Ольга Борисівна-
dc.contributor.authorЯковенко, Борис Володимирович-
dc.date.accessioned2020-12-08T12:03:44Z-
dc.date.available2020-12-08T12:03:44Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationМехед О. Б., Яковенко Б. В. Вплив пестицидного забруднення водного середовища на вміст малату, оксалоацетату, лактату, пірувату і активність ЛДГ та МДГ в тканинах коропа. Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Серія : Біологія. Спеціальний випуск „Гідроекологія”. 2005. №3 (26). С.302-304.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6501-
dc.description.abstractРозглянуто особливості змін кількісних показників малату, оксалоацетату, лактату, пірувату, а також зміни активності ферментів гліколізу (ЛДГ) та циклу трикарбонових кислот (МДГ) в тканинах коропа.en_US
dc.publisherНаукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюкаen_US
dc.subjectзенкорen_US
dc.subject2,4-Дen_US
dc.subjectкороп лускатийen_US
dc.subjectмалатen_US
dc.subjectоксалоацетатen_US
dc.subjectлактатen_US
dc.subjectпіруватen_US
dc.subjectЛДГen_US
dc.subjectМДГen_US
dc.titleВплив пестицидного забруднення водного середовища на вміст малату, оксалоацетату, лактату, пірувату і активність ЛДГ та МДГ в тканинах коропаen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.