Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/619
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДонець, Ігор Олексійович-
dc.contributor.authorПетрюк, О. В.-
dc.contributor.authorІванов, О. В.-
dc.date.accessioned2020-02-13T13:21:19Z-
dc.date.available2020-02-13T13:21:19Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПетрюк О. В., Іванов О. В., Донець І. О. Сформованість рівня культури здоров’я у студентів 3 курсу ВПНЗ. Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка / Чернігівський національний педагогічний університет імені Т. Г. Шевченка. Чернігів : ЧНПУ, 2017. Вип. 147. Т. 2. С. 103–107.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/619-
dc.description.abstractМета дослідження: визначення рівня готовності студентів педагогічного вузу до просвітницької роботи у сфері культури здоров’я. Основні завдання: провести аналіз літератури; дослідити рівень культури здоров’я студентів. Дослідження проводилося зі студентами 3 курсу, в кількості 207 студентів. Результати анкетування показали, що у студентів нечітко сформована культура здоров’я. На це вказують не дотримання студентами ЗСЖ, малоактивний спосіб життя та неготовність змінювати свої звички в сторону ЗСЖ та бережливого ставлення до природи. Висновки. Рівень культури здоров’я у сучасного студента педагогічного ВНЗ надто низькій. Встановлено, що лише 2.8% студентів мають чітке уявлення про стратегію виховання культури здоров’я у дітей та лише 11.9% готові власним прикладом прищеплювати їм здоровий спосіб життя.en_US
dc.publisherВісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченкаen_US
dc.subjectкультура здоров’яen_US
dc.subjectстудентиen_US
dc.subjectЗСЖen_US
dc.subjectфізична активністьen_US
dc.titleСформованість рівня культури здоров’я у студентів 3 курсу ВПНЗen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
27.pdf254.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.