Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6172
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савченко, Олеся Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Сиза, Ольга Іллівна | - |
dc.contributor.author | Коваленко, М. С. | - |
dc.contributor.author | Купчик, Олена Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-04T09:18:54Z | - |
dc.date.available | 2020-11-04T09:18:54Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Савченко О. М., Сиза О. І., Коваленко М. С., Купчик О. Ю. Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві. Технічні науки та технології : науковий журнал / Чернігівський національний технологічний університетт. Чернігів : ЧНТУ, 2016. № 1 (3). С. 234-239. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6172 | - |
dc.description.abstract | Досліджено підвищення біологічної та харчової цінності пшеничного хліба за допомогою введення оздоровчої добавки на основі зелених паростків пшениці. Фітодобавка збагачує вироби вітамінами, макро- і мікроелементами, не викликає зниження споживчих та технологічних властивостей хліба. Використання харчової добавки підвищує ферментативну активність дріжджів, що скорочує тривалість технологічного процесу приготування пшеничного хліба. | en_US |
dc.publisher | Технічні науки та технології : науковий журнал | en_US |
dc.subject | паростки пшениці | en_US |
dc.subject | мікроелементи | en_US |
dc.subject | вітаміни | en_US |
dc.subject | якість хліба | en_US |
dc.title | Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві.pdf | 1.47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.