Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6172
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавченко, Олеся Миколаївна-
dc.contributor.authorСиза, Ольга Іллівна-
dc.contributor.authorКоваленко, М. С.-
dc.contributor.authorКупчик, Олена Юріївна-
dc.date.accessioned2020-11-04T09:18:54Z-
dc.date.available2020-11-04T09:18:54Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationСавченко О. М., Сиза О. І., Коваленко М. С., Купчик О. Ю. Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві. Технічні науки та технології : науковий журнал / Чернігівський національний технологічний університетт. Чернігів : ЧНТУ, 2016. № 1 (3). С. 234-239.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6172-
dc.description.abstractДосліджено підвищення біологічної та харчової цінності пшеничного хліба за допомогою введення оздоровчої добавки на основі зелених паростків пшениці. Фітодобавка збагачує вироби вітамінами, макро- і мікроелементами, не викликає зниження споживчих та технологічних властивостей хліба. Використання харчової добавки підвищує ферментативну активність дріжджів, що скорочує тривалість технологічного процесу приготування пшеничного хліба.en_US
dc.publisherТехнічні науки та технології : науковий журналen_US
dc.subjectпаростки пшениціen_US
dc.subjectмікроелементиen_US
dc.subjectвітаміниen_US
dc.subjectякість хлібаen_US
dc.titleФітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництвіen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.