Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6172
Назва: Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві
Автори: Савченко, Олеся Миколаївна
Сиза, Ольга Іллівна
Коваленко, М. С.
Купчик, Олена Юріївна
Ключові слова: паростки пшениці
мікроелементи
вітаміни
якість хліба
Дата публікації: 2016
Видавництво: Технічні науки та технології : науковий журнал
Бібліографічний опис: Савченко О. М., Сиза О. І., Коваленко М. С., Купчик О. Ю. Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві. Технічні науки та технології : науковий журнал / Чернігівський національний технологічний університетт. Чернігів : ЧНТУ, 2016. № 1 (3). С. 234-239.
Короткий огляд (реферат): Досліджено підвищення біологічної та харчової цінності пшеничного хліба за допомогою введення оздоровчої добавки на основі зелених паростків пшениці. Фітодобавка збагачує вироби вітамінами, макро- і мікроелементами, не викликає зниження споживчих та технологічних властивостей хліба. Використання харчової добавки підвищує ферментативну активність дріжджів, що скорочує тривалість технологічного процесу приготування пшеничного хліба.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6172
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.