Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6150
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПлуток, Олена Вікторівна-
dc.date.accessioned2020-11-02T13:58:00Z-
dc.date.available2020-11-02T13:58:00Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.citationПлуток О.В. Учням про професії робітників громадського харчування на заняттях обслуговуючої праці. Вісник Чернігівського державного педагогічного університету імені Т .Г. Шевченка. Чернігів, 2003. Вип.18. С. 62-63.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6150-
dc.description.abstractТрудове навчання в порівнянні з іншими навчальними предметами має більш ширші можливості для визначення інтересів, нахилів, здібностей у різних видах трудової діяльності Навчання за модулем “Культура харчування. Технологія приготування страв” передбачає формування в учнів уявлення про професії робітників підприємств громадського харчування.en_US
dc.publisherВісник Чернігівського державного педагогічного університетуen_US
dc.subjectгромадське харчуванняen_US
dc.subjectобслуговуюча працяen_US
dc.subjectучніen_US
dc.subjectтрудове навчанняen_US
dc.subjectкультура харчуванняen_US
dc.titleУчням про професії робітників громадського харчування на заняттях обслуговуючої праціen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.