Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6150| Назва: | Учням про професії робітників громадського харчування на заняттях обслуговуючої праці |
| Автори: | Плуток, Олена Вікторівна |
| Ключові слова: | громадське харчування обслуговуюча праця учні трудове навчання культура харчування |
| Дата публікації: | 2003 |
| Видавництво: | Вісник Чернігівського державного педагогічного університету |
| Бібліографічний опис: | Плуток О.В. Учням про професії робітників громадського харчування на заняттях обслуговуючої праці. Вісник Чернігівського державного педагогічного університету імені Т .Г. Шевченка. Чернігів, 2003. Вип.18. С. 62-63. |
| Короткий огляд (реферат): | Трудове навчання в порівнянні з іншими навчальними предметами має більш ширші можливості для визначення інтересів, нахилів, здібностей у різних видах трудової діяльності Навчання за модулем “Культура харчування. Технологія приготування страв” передбачає формування в учнів уявлення про професії робітників підприємств громадського харчування. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6150 |
| Розташовується у зібраннях: | Вісник Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка : науковий журнал |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Учням про професії робітників громадського харчування на заняттях обслуговуючої праці.pdf | 57,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.