Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6077
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПлуток, Олена Вікторівна-
dc.date.accessioned2020-10-27T08:41:09Z-
dc.date.available2020-10-27T08:41:09Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.citationПлуток О. В. Роль курсу «Українська народна кухня» в підготовці вчителя обслуговуючої праці. Вісник Чернігівського державного педагогічного університету. Чернігів : ЧДПУ, 2001. Вип. 6. С. 33-34.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6077-
dc.description.abstractТрудове навчання сприяє всебічному розвитку особистості учня, шо включає в себе також виховання національної свідомості, любові до своєї землі, до свого народу. Для вирішення такої задачі вчитель трудового навчання, і зокрема вчитель обслуговуючої праці, повинен мати відповідні знання та навички. Формуванню таких знань та навичок в системі підготовки майбутніх вчителів обслуговуючої праці в значній мірі сприяє курс "Українська народна кухня”.en_US
dc.publisherВісник Чернігівського державного педагогічного університетуen_US
dc.relation.ispartofseriesПедагогічні науки;-
dc.subjectукраїнська народна кухняen_US
dc.subjectобслуговуюча працяen_US
dc.subjectучніen_US
dc.subjectтрудове навчанняen_US
dc.titleРоль курсу «Українська народна кухня» в підготовці вчителя обслуговуючої праціen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.