Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6077
Назва: Роль курсу «Українська народна кухня» в підготовці вчителя обслуговуючої праці
Автори: Плуток, Олена Вікторівна
Ключові слова: українська народна кухня
обслуговуюча праця
учні
трудове навчання
Дата публікації: 2001
Видавництво: Вісник Чернігівського державного педагогічного університету
Бібліографічний опис: Плуток О. В. Роль курсу «Українська народна кухня» в підготовці вчителя обслуговуючої праці. Вісник Чернігівського державного педагогічного університету. Чернігів : ЧДПУ, 2001. Вип. 6. С. 33-34.
Серія/номер: Педагогічні науки;
Короткий огляд (реферат): Трудове навчання сприяє всебічному розвитку особистості учня, шо включає в себе також виховання національної свідомості, любові до своєї землі, до свого народу. Для вирішення такої задачі вчитель трудового навчання, і зокрема вчитель обслуговуючої праці, повинен мати відповідні знання та навички. Формуванню таких знань та навичок в системі підготовки майбутніх вчителів обслуговуючої праці в значній мірі сприяє курс "Українська народна кухня”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6077
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.