Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5981
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавленко, Людмила Анатоліївна-
dc.date.accessioned2020-10-22T07:09:50Z-
dc.date.available2020-10-22T07:09:50Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПавленко Л.А. Культура харчування в Російській періодиці другої половини ХІХ – початку ХХ ст. Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Чернігів. 2012. Вип. 106. С. 175-182.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5981-
dc.description.abstractУ статті розглядається проблема висвітлення у російській публіцистичній періодиці другої половини ХІХ – початку ХХ ст. одного з аспектів структур повсякденності – культури харчування. Увага акцентується на особливостях розуміння тогочасною наукою та суспільством природи процесу засвоєння поживних речовин людським організмом, шкідливості та корисності окремих продуктів, здорового харчування, збалансованого раціонуen_US
dc.publisherВісник Чернігівського національного педагогічного університету. Чернігів.en_US
dc.relation.ispartofseriesІсторичні науки;-
dc.subjectросійська періодикаen_US
dc.subjectкультура харчуванняen_US
dc.subjectїжаen_US
dc.subjectраціонen_US
dc.titleКультура харчування в Російській періодиці другої половини ХІХ – початку ХХ ст.en_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.