Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5981
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павленко, Людмила Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-22T07:09:50Z | - |
dc.date.available | 2020-10-22T07:09:50Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Павленко Л.А. Культура харчування в Російській періодиці другої половини ХІХ – початку ХХ ст. Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Чернігів. 2012. Вип. 106. С. 175-182. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5981 | - |
dc.description.abstract | У статті розглядається проблема висвітлення у російській публіцистичній періодиці другої половини ХІХ – початку ХХ ст. одного з аспектів структур повсякденності – культури харчування. Увага акцентується на особливостях розуміння тогочасною наукою та суспільством природи процесу засвоєння поживних речовин людським організмом, шкідливості та корисності окремих продуктів, здорового харчування, збалансованого раціону | en_US |
dc.publisher | Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Чернігів. | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Історичні науки; | - |
dc.subject | російська періодика | en_US |
dc.subject | культура харчування | en_US |
dc.subject | їжа | en_US |
dc.subject | раціон | en_US |
dc.title | Культура харчування в Російській періодиці другої половини ХІХ – початку ХХ ст. | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Культура харчування в Російській періодиці другої половини ХІХ – початку ХХ ст pdf.pdf | 496.9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.