Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5981
Назва: | Культура харчування в Російській періодиці другої половини ХІХ – початку ХХ ст. |
Автори: | Павленко, Людмила Анатоліївна |
Ключові слова: | російська періодика культура харчування їжа раціон |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Чернігів. |
Бібліографічний опис: | Павленко Л.А. Культура харчування в Російській періодиці другої половини ХІХ – початку ХХ ст. Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Чернігів. 2012. Вип. 106. С. 175-182. |
Серія/номер: | Історичні науки; |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглядається проблема висвітлення у російській публіцистичній періодиці другої половини ХІХ – початку ХХ ст. одного з аспектів структур повсякденності – культури харчування. Увага акцентується на особливостях розуміння тогочасною наукою та суспільством природи процесу засвоєння поживних речовин людським організмом, шкідливості та корисності окремих продуктів, здорового харчування, збалансованого раціону |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5981 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Культура харчування в Російській періодиці другої половини ХІХ – початку ХХ ст pdf.pdf | 496.9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.