Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5981
Назва: Культура харчування в Російській періодиці другої половини ХІХ – початку ХХ ст.
Автори: Павленко, Людмила Анатоліївна
Ключові слова: російська періодика
культура харчування
їжа
раціон
Дата публікації: 2012
Видавництво: Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Чернігів.
Бібліографічний опис: Павленко Л.А. Культура харчування в Російській періодиці другої половини ХІХ – початку ХХ ст. Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Чернігів. 2012. Вип. 106. С. 175-182.
Серія/номер: Історичні науки;
Короткий огляд (реферат): У статті розглядається проблема висвітлення у російській публіцистичній періодиці другої половини ХІХ – початку ХХ ст. одного з аспектів структур повсякденності – культури харчування. Увага акцентується на особливостях розуміння тогочасною наукою та суспільством природи процесу засвоєння поживних речовин людським організмом, шкідливості та корисності окремих продуктів, здорового харчування, збалансованого раціону
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5981
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.