Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5658
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМехед, Ольга Борисівна-
dc.contributor.authorЖиденко, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorЯковенко, Борис Володимирович-
dc.date.accessioned2020-10-07T13:36:15Z-
dc.date.available2020-10-07T13:36:15Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationМехед О. Б., Яковенко Б. В., Жиденко А. О. Вплив зенкору на вміст глюкози та активність ферментів глюконеогенезу в тканинах коропа лускатого (Cyprinus carpio L.) за різних температур. Укр. біохім. журн. 2004. Вип. 76. №3. С. 99-103.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5658-
dc.description.abstractВивчено вплив низьких температур та пестицидного токсикозу, як одночасно так і окремо, на динаміку вмісту глюкози в різних органах та можливість її утворення шляхом глюконеогенезу в різних органах коропа лускатогоen_US
dc.publisherУкраїнський біохімічний журналen_US
dc.subjectкоропen_US
dc.subjectглюкозаen_US
dc.subjectглюкозо-6-фосфатазаen_US
dc.subjectфруктозо-1,6-дифосфатазаen_US
dc.subjectзенкорen_US
dc.subjectнизькі температуриen_US
dc.titleВплив зенкору на вміст глюкози та активність ферментів глюконеогенезу в тканинах коропа лускатого (Cyprinus carpio L.) при різних температурахen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.