Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5658
Назва: Вплив зенкору на вміст глюкози та активність ферментів глюконеогенезу в тканинах коропа лускатого (Cyprinus carpio L.) при різних температурах
Автори: Мехед, Ольга Борисівна
Жиденко, Алла Олександрівна
Яковенко, Борис Володимирович
Ключові слова: короп
глюкоза
глюкозо-6-фосфатаза
фруктозо-1,6-дифосфатаза
зенкор
низькі температури
Дата публікації: 2004
Видавництво: Український біохімічний журнал
Бібліографічний опис: Мехед О. Б., Яковенко Б. В., Жиденко А. О. Вплив зенкору на вміст глюкози та активність ферментів глюконеогенезу в тканинах коропа лускатого (Cyprinus carpio L.) за різних температур. Укр. біохім. журн. 2004. Вип. 76. №3. С. 99-103.
Короткий огляд (реферат): Вивчено вплив низьких температур та пестицидного токсикозу, як одночасно так і окремо, на динаміку вмісту глюкози в різних органах та можливість її утворення шляхом глюконеогенезу в різних органах коропа лускатого
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5658
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.