Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5645
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІскевич, О. В.-
dc.contributor.authorМехед, Ольга Борисівна-
dc.date.accessioned2020-10-07T11:35:34Z-
dc.date.available2020-10-07T11:35:34Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationІскевич О. В., Мехед О. Б. Вплив ксенобіотиків на вміст цитохрому р-450 та активність ферментів печінки коропа. «Біологічні дослідження – 2014» : зб. наук. праць V Всеукр. наук.-практ. конф.молодих учених і студ. 2014. С. 283-284.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5645-
dc.description.abstractЖиві організми знаходяться в постійному контакті з хімічними факторами навколишнього середовища, переважна більшість яких є чужородними для живих організмів. Список цих хімічних речовин, званих ксенобіотиками або поллютантами, величезний. Розвиток цивілізації взагалі і хімічних наук зокрема передбачає, що число їх збільшуватиметься. Це зумовлює актуальність вивчення особливостей протікання обміну речовин та його інтенсивності в тканинах гідробіонтів, і, зокрема, риб, в умовах забруднення середовища ксенобіотиками.en_US
dc.publisher«Біологічні дослідження – 2014» : збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентівen_US
dc.subjectксенобіотикиen_US
dc.subjectкороп лускатийen_US
dc.subjectполютантиen_US
dc.subjectцитохромиen_US
dc.titleВплив ксенобіотиків на вміст цитохрому р-450 та активність ферментів печінки коропаen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.