Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5559
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМінько, Наталія Петрівна-
dc.date.accessioned2020-10-06T07:23:36Z-
dc.date.available2020-10-06T07:23:36Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМінько Н.П. Професійна підготовка майбутнього педагога у галузі фахових предметів. Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка / Чернігівський національний педагогічний університет імені Т.Г. Шевченка; гол. ред. Носко М.О. Чернігів : ЧНПУ, 2015. Вип. 130. С. 246-248.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5559-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано методику професійної підготовки майбутніх вчителів технологій, які вивчають кулінарну галузь. Розглянуті основні елементи професійно- педагогічної компетентності, зокрема компетентність у галузі фахових предметів. Більш детально проаналізовано методику проведення практичного заняття з кулінарії для студентів. Вивчено актуальні проблеми професійної підготовки вчителя, обґрунтовано важливість оновлення матеріально-технічної бази та відповідності навчального матеріалу світовим науковим розробкам. Окреслені методичні рекомендації щодо фахового вдосконалення молодого спеціаліста під час проходження виробничої практики.en_US
dc.publisherВісник Чернігівського національного педагогічного університетуen_US
dc.relation.ispartofseriesПедагогічні науки;-
dc.subjectпрофесійна підготовкаen_US
dc.subjectпрофесійно-педагогічної компетентностіen_US
dc.subjectфахові предметиen_US
dc.subjectінтелектуальний розвиток особистостіen_US
dc.subjectпрактична підготовкаen_US
dc.subjectпрофесійна практикаen_US
dc.titleПрофесійна підготовка майбутнього педагога у галузі фахових предметівen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.