Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5554
Назва: Підготовка майбутніх учителів технологій до викладання кулінарії в старшій школі
Автори: Мінько, Наталія Петрівна
Приходько, Р. М.
Ключові слова: професійна підготовка
професійна компетентність
фахова підготовка
профільне навчання
Дата публікації: 2018
Видавництво: Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Бібліографічний опис: Мінько Н. П., Приходько Р. М. Підготовка майбутніх учителів технологій до викладання кулінарії в старшій школі. Психолого-педагогічні проблеми сільської школи. 2018. Вип. 58. С. 25-31.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядається структура професійної підготовки майбутніх учителів технологій до викладання кулінарії в старшій школі. Опираючись на дослідження вітчизняних та зарубіжних вчених, автори намагаються прослідкувати особливості фахової підготовки в педагогічній сфері, теоретичні, методичні і організаційні засади формування і розвитку фахової майстерності майбутнього вчителя. Звертається увага на особливості навчально-виховного процесу майбутніх учителів технологій у закладі вищої педагогічної освіти. Розглянуто зміст професійної компетентності вчителя технологій для реалізації профільного навчання в загальноосвітньому навчальному закладі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5554
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.