Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5543
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковбаса, Юрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Пупій, Л. В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-05T12:53:21Z | - |
dc.date.available | 2020-10-05T12:53:21Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Ковбаса Ю. М., Пупій Л. В. Шляхи подолання неуспішності учнів професійно-технічних навчальних закладів засобами інформаційно-комунікаційних технологій. Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка. Серія: Педагогічні науки: Збірник. Чернігів : ЧНПУ, 2013. Вип. 108, Т. 2. С.128-131. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5543 | - |
dc.description.abstract | В статті приводяться результати дослідження причин неуспішності майбутніх робітників-кулінарів. На основі аналізу теоретичних джерел і практики навчання запропоновано шість стратегій застосування інформаційно-комунікаційних технологій. Їх ефективність в подоланні неуспішності перевірена експериментально на уроках виробничого навчання. | en_US |
dc.publisher | Вісник Чернігівського національного педагогічного університету | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Педагогічні науки; | - |
dc.subject | неуспішність | en_US |
dc.subject | інформаційно-комунікаційні технології навчання | en_US |
dc.subject | професійна підготовка кулінарів | en_US |
dc.subject | underachievement | en_US |
dc.subject | information and communication technologies of education | en_US |
dc.title | Шляхи подолання неуспішності учнів професійно-технічних навчальних закладів засобами інформаційно-комунікаційних технологій | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шляхи подолання неуспішності учнів професійно-технічних навчальних закладів засобами інформаційно-комунікаційних технологій.pdf | 418.03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.